Povolební vyjednávaní

Vážení přátelé,
od voleb uplynulo 5 dnů. Hned v neděli po vyhlášení výsledků voleb, oslovila naše kandidátka na starostku obce p. Monika Durajová zástupce Hasičů a ČSSD. Nabídla jim možnost spolupráce a vyjádřila naši ochotu se setkat a představit si vzájemné priority.

Tato nabídka sice nebyla využita, nicméně se k nám dostala neoficiální zpráva, že první povolební zasedání nově zvolených zastupitelů je plánováno na 10.10.2022. Pokud budou mít všichni čas, bude termín zasedání oficiálně potvrzen.

Naším motem je „Nová energie pro Hrabyni“ a energicky jsme přistoupili i k povolebnímu vyjednávání, což zástupce ostatních kandidátek zřejmě zaskočilo a komunikace z jejich strany byla a je velmi rezervovaná.

Trpělivě tedy vyčkáme plánovaného zasedání 10.10.2022, kde představíme naše záměry a upřímný zájem pracovat v nově zvoleném zastupitelstvu tak, aby to bylo ku prospěchu vás, občanů.

Těšíme se na nové výzvy a úkoly, které nás čekají. Ujišťujeme vás, že budeme pokračovat v naší snaze spolupracovat a pozvednout naši obec, baví nás to a energie nám nechybí. A vás občany budeme i nadále informovat, co se nám daří prosadit.


Mějte krásný den za sdružení Hrabyně pro všechny


MUDr. Roman Mrovec

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *